Det var ett tag sen........

....jag skrev nåt här på bloggen. Får väl skylla på att jag inte har fiskat speciellt mycket, inget alls faktiskt. Nu har ju hösten tagit ett rejält grepp och vatten tempen sjunker, så det kommer att bli en del gäddfiske framöver.

Var ut i helgen med Mr Joe i hopp om att lura upp lite gädda och gös. Började dagen med att näta upp lite löja vilket var lite segt , men vi fick ihop ett gäng till slut.
Vi skulle prova att meta gös på förmiddagen och när vi kom fram till platsen jag valt , så låg det redan 2 båtar där.........

Ja ja , inte mycket att göra.Vi tacklade upp våra flötmeten och kastade förväntansfullt ut. Mr Joe hade ett gös pers under kilot, så det skulle han nog slå, bara han fick fisk. Han får även första nappet , en liten gös på kanske halvkilot.......
Nästa fisk han får är bättre. Efter en liten fajt kan jag lyfta in ett nytt PB på 4,36 kg åt honom. Han får ytterligare en gös modell mindre, själv plockar jag 2 små + 1 liten gädda.

Dom andra två båtarna får inte en fisk under tiden.........

Vi drar vidare vid ett tiden och jerkar lite gädda på vägen hem. Fiskar av en STOR vik, men har endast varsin känning. Uppe i Stavbo lyckas vi ialla fall lirka upp några stycken. Jag får en på 6,46 kg, helt ok.
Lägger in några bilder oxå. Skitfiske!       




Vacker. Fisken alltså.........


Mr Joe med sin PB gös, 4,36kg.


RSS 2.0